ДЮСШ "Верес" Рівне

Головна » 2015 » Червень » 13

Спортивні школи Рівненщини фінансуються в повному обсязі. Про це під час селекторної наради з Міністром молоді і спорту повідомив заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олександр Савчук.

Зокрема, за його словами, на початку цього року в нашій області функціонувало 44 дитячо-юнацькі спортивні школи різних форм власності та підпорядкування.

«Наразі в області залишилося 42 дитячо-юнацькі спортивні школи. Спортивний заклад в Демидівському районі зачинено у зв’язку з відсутністю фінансування, а ДЮСШ товариства «Колос» з легкої атлетики було реорганізовано», - зазначив Олександр Савчук.

Разом з цим заступник голови ОДА поінформував, що на початку року батьки вихованців спортивних шкіл були занепокоєні перспективами майбутнього закриття ДЮСШ та зменшенням кількості тренерів. Однак керівництву області вдалося уникнути цього і зберегти як тренерський, так і учнівський склад таких закладів в повному обсязі.

«Завдяк ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: Азир | Дата: 13.06.2015 | Коментарі (0)

Перемога та поразка - це результати ігор останнього, вісімнадцятого, туру чемпіонату ДЮФЛ України у першій лізі для команд ДЮСШ-Верес. Суперники у рівнян - житомирська спортшкола "Полісся".

Як ми вже повідомляли для виходу до Вищої ліги ДЮФЛ України рівнянам в цих двох протистояннях з "Поліссям" необхідно було дві перемоги, але вже в першому матчі старші юнаки (U-17) не змогли переграти своїх однолітків, спершу змарнувавши купу моментів, для взяття воріт суперника, під завісу матчу пропустили зовсім необов'язковий гол, і підсумку 0:1, і "Полісся" U-17 стали переможцями п'ятої групи першої ліги ДЮФЛ України. 

Молодші юнаки (U-15) під тренерством Сергія Дьомушкіна навпаки, в першому таймі забили гол, і утримали мінімальну перевагу до фінального свистка. За підсумками турніру команда "Вереса" у цій віковій групі виступила більш ніж вдало, адже в активі 14 перемог, дві нічиї та стільки ж поразок, 48 забитих м'ячів ... Читати далі »

Переглядів: 471 | Додав: Азир | Дата: 13.06.2015 | Коментарі (0)