ДЮСШ "Верес" Рівне

Головна » 2015 » Вересень » 14 » Команда ДЮСШ "Верес" 2004 виграла чемпіонат серед міських спортивних шкіл
18:05
Команда ДЮСШ "Верес" 2004 виграла чемпіонат серед міських спортивних шкіл

У Рівному за сприяння мецената Антона Сачука був проведений другий Кубок Рівного з футболу серед школярів. Два роки тому змагання присвятили "ЄВРО-2012". Нині турнір пройшов в рамках європейського "Тижня масового футболу УЄФА". Всього в Кубку участь взяли чотири команди.

"Ці змагання ми проводимо вдруге після дворічної перерви. Самі діти і ми як організатори хочемо цей турнір зробити щорічним. Чим більше змагань буде проходити в  місті з футболу, тим вищим буде рівень підростаючих футболістів. Від цього виграють усі", - розповів голова міської федерації футболу Валерій Гладков.

У підсумку в нелегкому фінальному поєдинку із ЗОШ №14 перемогу в змаганнях виборола збірна ЗОШ №27.

А от нинішній чемпіонат міста серед ДЮСШ став восьмим за ліком.  Присвятили турнір засновнику ДЮФЛ Рівненської області Степану Ізабєгову. Чемпіонат проходив на стадіоні «Олімп», що на вулиці Набережній. Всього у змаганнях змагалося шість команд.

"Ці змагання є щорічними і стали доброю традицією. Нам треба піднімати рівень цього турніру. Саме тому, в планах є, на наступний рік зробити цей чемпіонат відкритим. Це дозволить запросити більшу кількість команд, що якісно підніме рівень змагань", - відзначив Валерій Гладков.

Перемогу у турнірі свявткували ДЮСШ «Верес» 2004 р.н., другою стала команда ДЮСШ №4, третіми - футболісти ДЮСШ «Верес» 2005 р.н. 

Переглядів: 1304 | Додав: Азир | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar