ДЮСШ "Верес" Рівне

Головна » 2015 » Червень » 13 » Команди ДЮСШ "Верес" зіграли з житомирським "Поліссям" + ВІДЕО
15:53
Команди ДЮСШ "Верес" зіграли з житомирським "Поліссям" + ВІДЕО

Перемога та поразка - це результати ігор останнього, вісімнадцятого, туру чемпіонату ДЮФЛ України у першій лізі для команд ДЮСШ-Верес. Суперники у рівнян - житомирська спортшкола "Полісся".

Як ми вже повідомляли для виходу до Вищої ліги ДЮФЛ України рівнянам в цих двох протистояннях з "Поліссям" необхідно було дві перемоги, але вже в першому матчі старші юнаки (U-17) не змогли переграти своїх однолітків, спершу змарнувавши купу моментів, для взяття воріт суперника, під завісу матчу пропустили зовсім необов'язковий гол, і підсумку 0:1, і "Полісся" U-17 стали переможцями п'ятої групи першої ліги ДЮФЛ України. 

Молодші юнаки (U-15) під тренерством Сергія Дьомушкіна навпаки, в першому таймі забили гол, і утримали мінімальну перевагу до фінального свистка. За підсумками турніру команда "Вереса" у цій віковій групі виступила більш ніж вдало, адже в активі 14 перемог, дві нічиї та стільки ж поразок, 48 забитих м'ячів та лише 7 пропущених, що є найкращим показником серед усіх суперників. Незважаючи на це, посісти перше місце в групі рівняни не змогли, і поступилися першою сходинкою "Прем'єр Ниві" з Вінниці, через гірші показники в особистих зустрічах. 

Незважаючи на те, що в останньому турі рівненські команди здобули лише одну перемогу, ДЮСШ-Верес таки отримало можливість після дванадцятирічної перерви вийти до Вищої ліги ДЮФЛ України, принаймні так запевнили у спортшколі. Насправді, ситуація дуже заплутана, і для початку потрібно роз'яснити, яким чином команди ДЮФЛ України підвищуються в класі. Для тих, хто слідкує за цим турніром, то відомо, що у першій лізі команди у двох вікових категоріях розділені на вісім груп за територіальним принципом, в деяких зонах дев'ять команд, а в інших - десять, натомість у Вищій лізі є лише чотири групи по 10 команд в кожній, але команди виступають у чотирьох вікових категоріях. Тож, за підсумками сезону першої ліги, право грати у Вищій лізі мають КРАЩІ ЧОТИРИ КОМАНДИ З УСІХ ЗОН, ЗА СУМОЮ НАБРАНИХ ОЧОК В ОБОХ ВІКОВИХ КАТЕГОРІЯХ. Тобто, в цьому сезоні юнаки "Вереса" набрали загалом 76 очок (U-17 - 32, U-15 - 44) - це і є загальний показник команди, далі так само сумуються очки УСІХ команд УСІХ восьми зон, і кращі чотири з них - і здобувають право підвищитись у класі. Незрозумілим залишається, як нівелюється різна кількість команд у зонах, ну і, звісно, що загальну турнірну таблицю наразі рахувати нереально, а знайти, навіть на сайті ФФУ у офіційному розділі ДЮФЛ України неможливо, тому спираємось лише на неофіційну інформацію, яку нам надали в ДЮСШ-Верес. Так от, за підрахунками наших тренерів рівняни знаходяться, чи то на п'ятому, чи то на сьомому місці, але, незважаючи на це шанс підвищитись у класі у них є, адже за такою ж неофіційною інформацією, щонайменше дві команди вищої ліги з наступного року припинять своє існування, крім того, є серед команд-переможців першої ліги такі, які офіційно заявили, що підвищуватись у класі не мають можливості, тому в ДЮФЛ України неофіційно пообіцяли, що з наступного року рівняни таки будуть у Вищій лізі, і щоб вже готувалися до цього, і оформляли документи та шукали фінансування тощо. Тож офіційно доля "Вереса" стане відомою найближчим часом. Слідкуйте за інформацією на нашому сайті.

Пропонуємо Вам відео останніх матчів ДЮСШ-Верес у сезоні ДЮФЛ України 2014-2015. Разом з тим, вітаємо наших юнаків із завершенням змагань, з тим, що гідно представили Рівне у всеукраїнському чемпіонаті, а "старших" юнаків вітаємо із закінченням навчання у спортшколі та бажаємо їм успішно продовжити футбольну кар'єру в майбутньому.

інформація з сайту ФК "Славія"

Переглядів: 469 | Додав: Азир | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar